+36 20 299 5549 info@gmg.hu

   MŰANYAG

   NYÍLÁSZÁRÓK

    

   A műanyag nyílászárókról általában

   A felméréstől a műanyag nyílászáró beépítéséig, és még azon is túl állunk rendelkezésükre

   Állandó akciókkal tesszük még vonzóbbá minőségi műanyag nyílászáróinkat

   Csapatunk segítőkész és szakmailag felkészült

   Kínálatunkban szerepel műanyag ablak , műanyag bejárati ajtó és műanyag erkélyajtó

   10 év garancia a műanyag nyílászárókra

   Országosan elérhetőek vagyunk

   Műanyag nyílászárók

   Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

   Műanyag nyílászárók

   Általánosan műanyag nyílászárókról

   A műanyag nyílászáró felépítésének köszönhetően jó a hang- és hőszigetelő képessége és nagyfokú formatartósság jellemzi. Legfőbb előnye a hosszú élettartam és a gyors gyártási határidő. A műanyag nyílászáró küllemét nézve széles forma és színválaszték jellemzi és szinte minden beépítési területen alkalmazható. Az időjárás viszontagságainak tartósan ellenáll és anyaga a fenntarthatóságot követi. A műanyag nyílászáró rendszerek teret nyit az ember érzésvilágának. A műanyag nyílászáró esztétikai értéke, külleme melegséget sugároz, elegáns építészeti megoldást nyújt.

   Műanyag nyílászáró profilok

   műanyag nyílászáró profilok anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé. A profil légkamrákra van bontva, mely a hőszigetelésben játszik fontos szerepet. Minél több légkamrából áll a profil annál jobb hő és hangszigetelő képességekkel bír majd a kiválasztott műanyag nyílászáró. Minél több légkamra van egy profilban, annál vastagabb lesz. műanyag nyílászáróinkat lekerekített, vagy szögletes élekkel rendelkeznek, így a lehető legjobban passzolnak minden környezetbe.

   Tipp: A profil választásnál természetesen a legfontosabb szempont a minőség, mert egy gyengébb profilból készült 7 légkamrás profil hő és hangszigetelő képessége megfelelhet egy minőségi 5 légkamrás profilból készült műanyag nyílászárónak.

   Műanyag nyílászárók
   Műanyag nyílászárók

   Műanyag nyílászáró üvegek

   A másik fontos tényező műanyag nyílászáró vásárlásnál a megfelelő üveg kiválasztása. Az üvegnek is fontos szerep jut a hőszigetelésben, valamint a hangszigetelésben. Egy jó üveggel felszerelt műanyag nyílászáró akár a 45dB-es külső hangokat is képes kizárni. Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók 2 rétegű (4-16Arg-4UltraN) vagy 3 rétegű (4-16Arg-4-16Arg-4UltraN) hőszigetelt üveggel látjuk el, melynek a maximum vastagság 56mm. műanyag nyílászáróit különböző típusú üveggel akár még szebbé, esztétikusabbá teheti.

   Tipp: Fürdőszobai műanyag nyílászáróhoz válasszon savmart (tejüveg) üveget. Megfelelően átereszti a fényt, de nem látni be rajta.

   Műanyag nyílászáró gyártása

   A műanyag nyílászáró gyártásával foglalkozó cégek 6 méteres profil szálakkal dolgoznak, melyeket a gyártás-előkészítés során darabolnak méretre, vágnak szögbe, ellátják a megfelelő vasalatokkal és a kiválasztott üveggel. A minőségi és profi műanyag nyílászáró legyártásához profi gépsor szükséges. Ennek hiányában a hegesztések nem lesznek pontosak, nem lesznek derékszögben a sarkok. Ezek a hibák további kényelmetlenségekhez vezetnek a későbbiek folyamán (akad a nyílászáró, hőhíd keletkezhet, stb…). A neves profil helyett minőségi műanyag nyílászáró gyártót vagy forgalmazót keressünk.

   Műanyag nyílászárók
   Műanyag nyílászárók

   Műanyag nyílászáró beépítése

   A műanyag nyílászáró beépítése a legutolsó lépés. Ez a folyamat nagy szakértelmet, odafigyelést és precizitást igényel. Ha a megfelelő szakembert válasszuk, biztosak lehetünk benne, hogy tökéletes záródást, és hőhídmentes műanyag nyílászáró kerül behelyezésre. Magyarországon rengeteg műanyag nyílászáró beépítő cég van, de köztük csak nagyon kevés a megbízható és valódi szakember.

   Tipp: Ne essünk abba a hibába, hogy máshol veszünk műanyag nyílászárót és mással építjük be, mert így bármiféle probléma adódik két tűz közé kerülhet.