+36 20 299 5549 info@gmg.hu

   ZSALÚZIA

    

   Zsalúzia – Árnyékolástechnika gördülékenyen

    

   A zsalúzia, a tökéletes külső árnyékoló és a modern design ötvözete mivel esztétikus könnyen kezelhető. Rozsdamentes anyagból készülnek, működésük extrém időjárási körülmények között is tökéletes. A zsalúzia lamellái tetszőleges szögbe állításával szabályozható a bejutó fény mennyisége és a szellőztetés is.

   A lamellák és a vezetősínek színezhetőségének és sokféleségének köszönhetően a modern és régi házak homlokzatához egyformán harmonikusan illeszkedik.

   A zsaluzia könnyen kezelhető, masszív, működése extrém időjárási körülmények között is tökéletes. Létezik kézi és motoros működtetésű zsalúzia is.

   Optimális megoldás irodaházak, középületek, de akár családi házak napsütötte homlokzatának, nagyméretű nyílászárónak, télikertjeinek függőleges árnyékolására.

   Zsalúzia
   Zsalúzia

   Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

   Zsalúzia

   A zsalúzia a reluxák kültéri változatai. Mozgatásuk az épület belsejéből történik, a lamellák felhúzására és forgatására hajtókaros vagy motoros megoldást kínálunk. A zsalúzia alkatrészei az időjárási viszontagságoknak ellenállnak. A napsugarak a nagy üvegfelületeken keresztül rendkívül gyorsan felmelegítik a belső tereket. Belső árnyékolókkal hatékonyan nem védekezhetünk a napsugarak melegítő hatása ellen, a megoldást a külső árnyékolók jelenthetik. A külső árnyékolók hatékonyan visszaverik a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet.

    

   A zsalúzia peremezett lamella merevségét a szélek alakos peremezésével, felületének alakra profilozásával fokozzuk. A peremezésnek köszönhetően a lamellák szélállósága megnő, így akár nagyobb szélességű árnyékolók készítésére is alkalmasak. A motoros zsalúzia szél, fény, esőérzékelőkkel vezérelhetők. Nagyobb épületek esetén épületvezérlési rendszerrel a fűtési és hűtési költségek jelentősen csökkenthetők.

   A peremezett lamellák kialakítása az alak függvényében lehet „C”, „S”, vagy „Z”.

   Zsalúzia
   Zsalúzia

   Zsalúzia színek

   A lamellák felületei lakozottak, VSR színsor alapján választhatóak. A VSR színsor megfelelői beazonosíthatóak a RAL színmintában. Egyedi RAL szín igénylése esetén, a lamellák átszinterezhetőek, de ebben az esetben kérje szakembereink véleményét!

   Zsalúziához rendelhető extra felszerelések

    

   • rádió vezérlés
   • szélérzékelő
   • ƒƒnapfény érzékelő
   • intelligens épületvezérlés
   Zsalúzia
   Bemutatótermünk

   Cím: 8600 Siófok, Széchényi u. 49.

   (Széchenyi és Bajcsy út sarka)

   Mobil: +36(20) 422-5700 ; +36 (20) 299-5549

   Tel/Fax:+36 (84) 696-983

   E-mail: info@gmg.hu

   Nyitva tartás:

   Hétfő - Péntek : 9:00 - 16:00