+36 20 299 5549 info@gmg.hu

   RELUXA

    

   Reluxa

   A reluxa az egyik legelterjedtebb és legnépszerűbb árnyékolási megoldás a piacon. A széles színpalettájából bármilyen lakás, iroda, üzlet vagy egyéb helyiség stílusos árnyékolása megoldható. Az irodák és lakások kedvelt árnyékolóját praktikus és esztétikus, gazdag színválasztéka révén az adott helyszín színeihez tudjuk igazítani. Akár térelválasztóként is nagyszerűen alkalmazható. A reluxa lamellák 16 és 25 mm-es alumíniumból készülnek. Ezt a két méretű alumínium reluxát azonban 117 egyedi színárnyalatból választhatjuk ki, hogy tökéletesen illeszkedjen lakásunkba vagy irodánkba.

   A reluxa kiválóan zárja el a fény útját, ezért kitűnően használhatjuk sötétítéshez, árnyékoláshoz. Mozgatása, a lamellák elforgatása egyszerű a húzó zsinorokon és forgatórúdon keresztül.

   A reluxák felszerelése nagyon egyszerű, nem jár nagy felfordulással a telepítése. A szükséges csavarokkal rögzítjük az ablakkerethez és gyakorlatilag használható is.

   A reluxa felszerelhető ablakkeretre, két ablak közé, sőt ferde síkú ablakok között is (például tetőtéri ablakok) használható.

   Amennyiben térelválasztónak szeretné használni, akkor egyszerűen a mennyezethez is rögzíthető.

    

   Reluxa
   Reluxa
   Reluxa

   Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

   Reluxa
   Reluxa
   Reluxa
   Reluxa