+36 20 299 5549 info@gmg.hu

   NAPELLENZŐK

    

   Napellenző és árnyékoló megoldások a GMG Árnyékolástechnika divíziójától

   A napellenzők hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek vagy vendéglátó- és szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek.

   Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.

   Napellenzőink különösen erős fémszerkezettel, minőségi ponyvából készülnek.

   Amennyiben a friss levegőt nyitott ablak mellett kívánja élvezni, ehhez a legideálisabb megoldást kínáljuk Önnek!

   Napellenző
   Napellenző

   Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

   Könyökkaros napellenző

   A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. A könyökkaros napellenző különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. A napellenző működhet kézi erővel – tekerőkarral illetve elektromotorral, vagy akár mindkettővel. A könyökkaros napellenző elektromotoros berendezéseihez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.

   Napellenző
   Napellenző

   Ollókaros napellenző

   Az ollókaros napellenzők minden környezetben a forma és a funkció tökéletességét jelentik. Nagy területek árnyékolására ajánljuk, elsősorban a szálloda- és vendéglátóipar számára. Az ollókaros napellenző önálló tartószerkezeten, kétirányú kinyúlással (ekkor külön alapozás szükséges), vagy falra szerelve.

   Ablak napellenző

   Szeretne egy olyan megoldást, mely árnyékol, mégis beenged némi fényt, és még a házat is öltözteti? Családi házak és irodák esetében a tökéletes megoldás az ablak napellenző. Igazítsa a textil, valamint a tok színét a ház homlokzatához, a környezet színeihez! Az ablak napellenző segítségével máris kész a csinos otthon, vagy a komfortos iroda! A sokféle kialakítású mechanikus szerkezetnek köszönhetően minden épülethez jól illeszkedik ez típusú napellenző.

   Napellenző
   Napellenző

   Gombaernyő napellenző

   Szabadon álló, mégis mozgatható, kinyitható szerkezetek a teraszok, udvarok, strandok, kert helységek kedvenc berendezései a gombaernyő napellenző. Árnyékképüket tekintve négyzet és hatszög kivitelben készülnek, 3-4-5-6 méteres oldaléllel, illetve átmérővel. A gombaernyő napellenző kézi erővel nyitható-csukható. A kisebb szerkezeteket lapsúllyal, a méretesebbeket a talajhoz csavarozva biztosítjuk a felborulástól.

   Veranda napellenző

   A veranda napellenző a télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek az árnyékolására. Erős extrudált tokozattal és lefutósínnel rendelkezik. A veranda napellenző fix váza lehetővé teszi szélnek jobban kitett helyeken történő alkalmazását is. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. A veranda napellenző kívánságra, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített, vagy önálló lábakon álló rendszert is biztosítani tudunk.

   Napellenző
   Bemutatótermünk

   Cím: 8600 Siófok, Széchényi u. 49.

   (Széchenyi és Bajcsy út sarka)

   Mobil: +36(20) 422-5700 ; +36 (20) 299-5549

   Tel/Fax:+36 (84) 696-983

   E-mail: info@gmg.hu

   Nyitva tartás:

   Hétfő - Péntek : 9:00 - 16:00