+36 20 422 2757 info@gmg.hu

MOTOROS

REDŐNYÖK

 

Motoros redőnyök

A motoros redőnyök

A motoros redőnyök, olyan árnyékolástechnikai eszközök, amelyek lakásunk komfortosságát növelik a következő jellemzők mellett

 

  • megóvják magánszféránkat azáltal, hogy kizárják a kíváncsiskodó tekinteteket
  • védik bútorainkat, személyes tárgyainkat a napsugárzás káros hatásaitól
  • védelmet nyújtanak a külső zajoktól, tehát jó hangszigetelő tulajdonságúak,valamint
  • használatukkal hőt, és energiát spórolhatunk meg
  • vezérlése megoldható fali kapcsolóval, vagy akár távirányítóval is

A hagyományos redőnyök kiegészítése a mozgatást egyszerűbbé tevő motorral kiemelt komfortot ad házának. Akár a karosszékéből is leengedheti, vagy felhúzhatja  a redőnyét.

Motoros redőny

Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

Motoros redőny
Motoros redőny

Miért előnyös a motoros redőny?

Legyen szó bármilyen redőnyről, árnyékolóról, aki rendszeresen, napi szinten használja, tudja, hogy legalább naponta kétszer (reggel, este) kell mozgatnunk.

Mire lakásunk összes árnyékolóját kézzel fel-, és leengedjük, szembesülünk vele, hogy ez időigényes, és fárasztó feladat. Kényelme és biztonsága érdekében válassza a motoros, vagy a távirányítós redőnyműködtetést.

A motorizált redőnyrendszerekkel időt spórolhat és pénzt takaríthat meg, hiszen az automatikus fényérzékelők segítségével energiatakarékossági szempontokat (délutáni napsütés) is figyelembe véve, előre beprogramozhatja azok működését.

Biztonsági szempontból a motorizált redőny programozhatósága lehetővé teszi, hogy lakásunk redőnyei akár távollétünkben is működésbe lépjenek, ezáltal azt a hatást keltjük, hogy otthon tartózkodunk.

Motoros redőny
Motoros redőny