+36 20 422 2757 info@gmg.hu

ALUMINIUM

REDŐNYÖK

 

Aluminium redőny

A képlet egyszerű!

Magas minőség + Biztonság + Kiváló hőszigetelés = Alumínium redőny

A redőnyök tradicionális árnyékolók, melyek kiválóan alkalmasak régi és modern családi házak, társasházak, üzemépületek vagy irodák árnyékolására és védelmére.

A redőnyök tetszőleges helyzetének beállításával szabályozható az árnyékolt épületbe jutó fény mennyisége.

Leengedett állapotban tökéletesen védenek az UV sugaraktól és a kíváncsiskodó szemektől.

Nemcsak a fényviszonyok beállítására használhatók, hanem az utcáról beszűrődő zajok mérséklésére is.

Alkalmazásukkal lényegesen csökkenthető az épület fűtési és hűtési energiafelhasználása.

Gazdasági hasznuk mellett fontos kiemelni biztonsági funkciójukat. A redőnyök védik az épületek legsérülékenyebb pontjait, a nyílászárókat.

 

Aluminium redőny

Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

Aluminium redőny

Alumínium redőny lamella

 

Az alumínium lamellák hengereltek, felületüket UV stabil lakréteg védi. Az alumínium lécek belseje hőszigetelő habbal tömített. A szerkezetek az egyes típusoknál megjelölt alapszínekben, vagy felár ellenében a RAL színskála bármely színében rendelhető. A külső tokos, valamint a ráépíthető tokos redőnyök esetében felár ellenében faerezetes keretek is kaphatók.

Biztonságos alumínium redőny

 

A redőnyöket a betörés elleni még nagyobb védelem érdekében feltolás gátlóval vagy kulccsal zárható/reteszelhető zárólécekkel is elláthatjuk.

Válasszon Ön is alumínium redőny megoldásainkból, mert hosszú távon sokkal előnyösebb, élettartamuk akár több évtized is lehet.
Az alumínium redőny minden alkatrész alumíniumból készül, ezért is kiváló hőszigetelő télen és nyáron egyaránt, a feltolásgátló pedig megakadályozza az illetéktelen behatolást otthonába, ellenáll az időjárási viszontagságoknak, hosszú élettartamú, a széles színpalettának köszönhetően igazítani tudjuk a lakás színéhez.

Az alumínium redőny hőszigetelési értéke eléri a K=1,1W/m2K, zajszigetelési értékük pedig 36dB.

Aluminium redőny

Az alumínium redőny számtalan előnnyel rendelkezik a műanyag redőnnyel szemben

– leeresztett állapotában már nem csak a fényt képes megszűrni, hanem szigetelésként is működik
– nyáron biztosítja a kellemes hőmérséklet megőrzését a lakáson belül, sőt emellett még a légcsere is megvalósítható a lamellák közötti rések által
– télen pedig teljesen leeresztett állapotban meggátolja a belső tér hő leadását, ezáltal akár 15%-al csökkentheti a fűtési költségeket, ez azonban függ az ablakfelület méretétől, az alumínium redőny típusától és anyagától is
– az alumínium redőnyök hang-és hőszigetelő tulajdonságukat a lamellák belsejében elhelyezett PUR hab töltetnek köszönhetik
– az alumínium redőnyök motoros mozgatása akár kényelmi szempontokat is szolgálhat, de előfordulhatnak olyan nagy redőny felületek, ahol például egy idősebb embernek nagy erőfeszítésébe kerülne a kézi felhúzás – itt is praktikus megoldás az automatizálás.

Ez, az alumínium redőny tengelye helyére helyezett csőmotorral valósul meg, melynek teljesítménye igazodik az alumínium redőny méretéhez és súlyához. A motorok működtetése lehet vezetékes és rádiós. A rádiós vezérlés több variációs lehetőséget biztosít, és külön vezetékezést sem igényel.

Lehetőség van külső fényérzékelő felszerelésére is, mely automatikusan kezeli az alumínium redőnyöket.

Aluminium redőny
Aluminium redőny