+36 20 422 2757 info@gmg.hu

MŰANYAG

ABLAKOK

 

A műanyag ablakok általános tulajdonságai

 

A műanyag ablakokról

A műanyag ablakokat – felépítésüknek köszönhetően – jó a hang- és hőszigetelő képesség és nagyfokú formatartósság jellemzi.

 

Legfőbb előnye a hosszú élettartam és a gyors gyártási határidő.

A műanyag ablakok küllemét nézve széles forma és színválaszték jellemzi és szinte minden beépítési területen alkalmazhatóak. Pont ez a sokszínűség az, ami miatt a legtöbb esetben jó megoldást jelentenek a műanyag nyílászárók.

Az időjárás viszontagságainak tartósan ellenállnak, sokáig megőrzik az átadáskori állapotukat és anyaguk a fenntarthatóságot követi.

A műanyag nyílászáró rendszerek teret nyitnak az ember érzésvilágának.

A műanyag nyílászáró esztétikai értéke, külleme melegséget sugároz, elegáns építészeti megoldást nyújt.

 

Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

Műanyag nyílászáró profilok

 

A műanyag nyílászáró profilok anyaga nagy keménységű PVC, amelyet különböző típusú beépített acélprofilok tesznek merevebbé.

A profil légkamrákra van bontva, mely a hőszigetelésben játszik fontos szerepet.

Minél több légkamrából áll a profil annál jobb hő és hangszigetelő képességekkel bír majd a kiválasztott műanyag nyílászáró. Minél több légkamra van egy profilban, annál vastagabb lesz.

Műanyag nyílászáróinkat lekerekített, vagy szögletes élekkel rendelkeznek, így a lehető legjobban passzolnak minden környezetbe.

 

Műanyag nyílászáró üvegek

 

A másik fontos tényező műanyag nyílászáró vásárlásnál a megfelelő üveg kiválasztása.

Az üvegnek is fontos szerep jut a hőszigetelésben, valamint a hangszigetelésben. Egy jó üveggel felszerelt műanyag nyílászáró akár a 45dB-es külső hangokat is képes kizárni.

Az általunk forgalmazott műanyag nyílászárók 2 rétegű (4-16Arg-4UltraN) vagy 3 rétegű (4-16Arg-4-16Arg-4UltraN) hőszigetelt üveggel látjuk el, melynek a maximális vastagsága 56mm.

A műanyag nyílászáróit különböző típusú üveggel akár még szebbé, még esztétikusabbá teheti.