+36 20 422 2757 info@gmg.hu

NAPELLENZŐK

 

Napellenző és árnyékoló megoldások a GMG Árnyékolástechnika divíziójától

A napellenzők hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek vagy vendéglátó- és szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek.

Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.

Napellenzőink különösen erős fémszerkezettel, minőségi ponyvából készülnek.

Amennyiben a friss levegőt nyitott ablak mellett kívánja élvezni, ehhez a legideálisabb megoldást kínáljuk Önnek!

Napellenző
Napellenző

Kérjen visszahívást kollégáinktól, ha az oldalon látottak érdeklik!

Könyökkaros napellenző

A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek, vagy vendéglátó ipari, szállodaipari létesítmények kerthelyiségeinek. A könyökkaros napellenző különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. A napellenző működhet kézi erővel – tekerőkarral illetve elektromotorral, vagy akár mindkettővel. A könyökkaros napellenző elektromotoros berendezéseihez időjárásfüggő vezérlés is rendelhető.

Napellenző
Napellenző

Ollókaros napellenző

Az ollókaros napellenzők minden környezetben a forma és a funkció tökéletességét jelentik. Nagy területek árnyékolására ajánljuk, elsősorban a szálloda- és vendéglátóipar számára. Az ollókaros napellenző önálló tartószerkezeten, kétirányú kinyúlással (ekkor külön alapozás szükséges), vagy falra szerelve.

Ablak napellenző

Szeretne egy olyan megoldást, mely árnyékol, mégis beenged némi fényt, és még a házat is öltözteti? Családi házak és irodák esetében a tökéletes megoldás az ablak napellenző. Igazítsa a textil, valamint a tok színét a ház homlokzatához, a környezet színeihez! Az ablak napellenző segítségével máris kész a csinos otthon, vagy a komfortos iroda! A sokféle kialakítású mechanikus szerkezetnek köszönhetően minden épülethez jól illeszkedik ez típusú napellenző.

Napellenző
Napellenző

Gombaernyő napellenző

Szabadon álló, mégis mozgatható, kinyitható szerkezetek a teraszok, udvarok, strandok, kert helységek kedvenc berendezései a gombaernyő napellenző. Árnyékképüket tekintve négyzet és hatszög kivitelben készülnek, 3-4-5-6 méteres oldaléllel, illetve átmérővel. A gombaernyő napellenző kézi erővel nyitható-csukható. A kisebb szerkezeteket lapsúllyal, a méretesebbeket a talajhoz csavarozva biztosítjuk a felborulástól.

Veranda napellenző

A veranda napellenző a télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek az árnyékolására. Erős extrudált tokozattal és lefutósínnel rendelkezik. A veranda napellenző fix váza lehetővé teszi szélnek jobban kitett helyeken történő alkalmazását is. Különböző típusai igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez. A veranda napellenző kívánságra, vagy gyengébb falszerkezetek esetén, lábakkal megerősített, vagy önálló lábakon álló rendszert is biztosítani tudunk.

Napellenző